Tjen penge på gratis ydelser – FREE

Men hvordan…?

Nu skal man jo være klar i spyttet – Google har gjort det gentagne og er stadig igang med tiltag der forbedre deres forretning, med services for både bruger og virksomheder, der gør deres forretning bedre og bedre. Ved at forstå hvordan de skaber rammernde for denne servicce, skal man gå i dybden og se på deres ydelser. Google har idag deres søgeværktøj, deres sociale netværk, deres dokument cloud, statistik, webudviklings services, alt muligt mere og annonce salg.

Deres fordel er at de i deres kunde netværk der strækker sig over hele kloden, er en fælles interesse i at ligge no. 1. Derfor ligger der er en forretning udenfor SEO der hedder SEM (serch engine marketing) =  køb dig til en 1. plads, hvor om den organiske SEO (serch engine optimazation) er gratis men svært overkommelig.

Så hvis du vil styrke din forretning og følge med tiden, kan en fordel være at tænke ud over kanten…. altså, hvordan kan du skabe en værdi for dine web-besøgende så de har lyst til at signe sig op, købe det du har eller deltage i dine tjenester?

Nogle tilbyder gavekort ved køb, andre byder på læsestof og nogle skummer på affalite marketing, som købte annoncer på egen side.

Fremtiden er at levere noget som er gratis, da forbrugerne vender sig til denne slags services. Derfor kan du nu begynde at tænke over hvad du i din forretning kan omdanne til en krog, som kan tiltrække dine kunder som en teaser eller gevinst.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>