Når drømmene skal længere ud

Længe har jeg befundet mig i en rille af vemodighed og indre opgør omkring min og firmaets fremtid. Efter en periode ved en etableret virksomhed hvor min karakter i marketing blev fyldt godt ud, er jeg blevet iver for at komme i kontakt og arbejde med virksomheder der har mange planer for fremtiden - men mangler en marketing partner til planlægning og udførsel af firmaets forstående markedsføring og digitale aktiviteter.

Opgaverne kan være potentialet for messer, eller realiseringen af nye digitale platforme, håndtering af de sociale medier, udvikling af strategiske markedsføringskampagner på nationalt og internationalt niveau, igangsættelse af projekter der kan optimere virksomhedsprofil og dermed også finde frem til løsninger og engagere sig i ideer der kan forbedre produkter og forretningspotentialet.

Mit sociale væsen trives med kollegaer i et uhøjtideligt miljø, hvor der ar plads til det enkelte individ. Så har du en idé til stedet jeg skal være, så send mig gerne en kommentar.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>