Flash mob

Skab en målrettet aktivitetshandling der booster din forretning.

Ofte kan det være svært at se aktiviteter uden for egen forretningsfelt der kan fremme virksomhedens profil, men med en fremadrettet markedsføringsplan, kan det have gavnlig effekt når din profil skal frem.

Det er sket før, at handlinger fra diverse firmaer er kommet i en positiv mediestorm. Cocacola samarbejdede med James Bond filem og skabte en countdown live intervention, hvor almene mennesker blev involveret i et show for at opnå en gevinst.
Se den HER

Der kan skabes mange forskellige handlinger – og vigtigst er at den er tilpasset din profil, samarbejde indgås med de rette partnere og at alle tilladelser for aktiviteter kommer i hus for en sådanne given handling.

Vi indgår et tæt samarbejde og udvikler en målrettet handlingsplan – I behøver ikke have ideerne, men sammen finder vi en markedsføringsplan hvor givne aktiviteter kan harmonere.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>