Web

En hjemmeside er i dag blevet de fleste virksomheders ansigt udadtil. Det online medie er for forbrugeren en nem adgang til informationer og er en måde hvor man hurtigt får afdækket sine efterspørgsler. Mulighederne er mange og den online verden skrider hurtigt frem og i takt med det, kommer kravene til deres udseende og funktion.

Der er mange størrelser på hjemmesider og for nogle kan en simpel side være nok til at præsentere virksomheden bedst, hvor andre skal bruge mere plads, funktioner eller specielle styrringssystemer til eksempelvis en webshop, produktdata, instant contact eller andet.

HVADELOS_web

Facebook
For nogle virksomheder – specielt B2C – kan det have sine fordele at interagere med sine kunder og potentielle kunder gennem facebook. Er man en aktiv forretning, som ofte afholder arrangementer, laver dagstilbud eller har nogle relevante budskaber for forbrugeren, så kan du bruge facebook til at nå ud til disse.

I samarbejde med forskellige webtekniske virksomheder, kan der udrettes meget for lige netop din virksomhed. Du kan selv være med til at bestemme hvad din webside skal indholde og gennem en anskuelig analyse over din virksomhed og dens målgruppe, bliver din side struktur og dit design opbygget. For nogle virksomheder kan det også have indflydelse på deres grafiske identitet, da den tiltider kan have brug for et frisk pust.

Se projekter her:      cibis.dk       tapetlisten.dk       foderbasen.dk       pecant.dk

Share