NFC

Du kan regne med at der i fremtiden bliver udviklet i ny teknologi og brandingmuligheder der tager de digitale muligheder et skridt vider. Og lad os erkende det: Den digitale teknologi er kommet for at blive!

NFC er en chip der kan lægges i generelle tryksager, i produkter og Flash marketing. Swipe med telefonen over disse chips er en nem måde for brugerne at komme videre i informationssøgning. Med swipe mellem andre telefoner er der hurtig kontakt, specielt nu hvor nærmest alle smartenheder på markedet er med NFC inkorporeret. Du kan ikke  komme uden om… dette er vejen frem! no more QR…..

Til gengæld kan der udvikles SÅ mange seje kampagner med brugen af dette medie. Der kan udformes produktforbedringer med digitalisering af nutidens løsninger og så er enheden relativt billig.

Hvaderlos kan lave projektplaner og design med teknisk sammenhæng, hvor applikation af chip teknisk skal udføres af ekstern leverandør.

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>