Iværksætteruge går snart løs….

Fra den 18. – 22. november går Danmarks iværksætter uge igang og du kan finde foredrag og aktiviteter over hele regionen, som blot er til for at få dine ideer videre. Programmet for iværksætter ugen kan du finde på uge47, hvor hele repertoiret er listet og du kan se hvad der sker i dit lokalområde.

Går du og drømmer om at springe ud som selvstændig, kan det være svært at finde alt det som står med småt. Det kan være praktiske oplysninger som hvordan alt ting hænger sammen eller hvordan du skal stå rent økonomisk, hvis du ønsker at vælger at springe ud i det. Svært er det og ingen bog kan skrives nøje nok om emnet da rammerne ændres konstant efter politisk adfærd.

Den værste ændring må dog tilståes at være ens egen transformaton fra lønmodtager til selvstænding, hvor du selv står til ansvar for alle facetter i din forretning og hattene for din drift er mange, som kræver stort ansvar og overskud i starten.

Sagen er at der mangler en mentor ordning i erhverslivet, uanset branche og størrelse, hvor du bliver koblet på en branche relevant person, der kan tage dig under vingerne og lære dig at håndtere de udfordringer som kommer din vej – for de kender dem. Der bør være nogle gode sikkerhedsnet, som tager bedre om folk der tør tage chancer, fremfor at behandle dem som; dem der går imod strømmen. Dækning og sikkerhed for privatøkonomi og risiko er en faktor der kan holde folk i branchen vågne om natten. Omkostninger forbundet i blot at effektuere ens drøm kan synes umådelige og realiseringen i form af risikovillig kapital er virkelig noget du skal arbejde hårdt for – hvad end det er dine egne eller andres penge. Og selvom det ikke er nemt i begyndelsen, er der en kæmpe succes forbundet med hver ordre du modtager, hvor du vil erfare det rette ordspil: tid er penge!

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>