Blow my whistle, B*tch!!!

Vi skifter lige genre om arbejdsmiljø, da jeg efter at have ytret en kommentar om at en fløjter var eksisterende på min periodiske arbejdsplads, kom en større debat i hus herom.

Tilfældet er at flere parter gennem deres karriere har oplevet selvsamme eller står i en situation hvor disse personer præger deres dagligdag. Ja, man kan høre det i klangen af det sproglige brug: Der er Dem og der er Os! De fløjtende og så os andre. Det er så let, for jeg kan slet ikke fløjte – hvilket egentligt er mere pinligt end pral. Men udsættelsen fra en fløjter der i stedet for at bruge ordets magt, besvare et godmorgen med et fløjt er jo mere underholdende tragisk end opløftende og glædeligt. I ny og næ kan en fløjtende strofe gøre sig positivt bemærket og spejle videre i et glædeligt humør, hvor at fløjtefolk kan lade sig påvirke så meget at selv deres fløjten påvirkes af deres humør. En slags PMS fløjteri for fløjtefolket.

Og nu er det ikke fordi jeg er bitterlig over fløjterier – Jeg har arbejdet med papegøjer hvor man opmuntre til det og afspejler resultater og fremskridt i indlæring efter deres fløjten og adfærd i udvikling. Dette handler om at man skifter branche, og der er nogle der ikke forstår hensyn for deres medmennesker med deres fløjteri. Nogle arbejdspladser er være ramt end andre. Nogle er plaget af det og humør er indekseret i skala efter fløjteriets eskapade. Som en anden pan-spiller kan det være svært for os andre at give til eftermægle eller påvirke denne adfærd, da man ikke ønsker at skabe en negativ stemning eller antaste folk for en adfærd der er meget svær at klantre.

Så bare stop det pjat! ;) Kan du ikke bare fløjte og pifte på normal basis som alle andre fremfor at det skal udgøre en ny kommunikationsform? fløjt en sang, efter piger og andre standard rifs - men lad lige være med at bruge det som en anden papegøje… Det kan bare lige blive lige lidt for meget…

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>