2 kliks navigationen er en skrøne

Ja, det er sandt. Nu skal denne skrøne mannes i jorden da den på ingen måde har hold i sig. Mange web brugere har en idé om hvad de går efter og kommer derfor ikke altid ind på din webside gennem forsiden. Faktisk vil det være gennem en søgemaskine der tager dem til din en given landingpage på din webside – hvis ellers du har en god SEO.

En web forside skal ikke have link til alle relationer på sitet, blot for at kunne have et 2 kliks system. Det vil gøre den uoverskuelig. Siden skal selvfølgelig deles op i et godt hiraki, så det er nemt for bruger at overskue relevans for deres egen søgekriterier. Men at sørge for god menufane og dertil skabe gode links der leder hen til det de søger, så vil det give mening for bruger af sitet.

eksempel:
Forside -> produkt udvalg -> produkt kategori -> side skift -> produkt -> produktbeskrivelse -> detaljer

Hvor mange sider er ikke byget op på denne måde, hvor bruger i forvejen har en relation hertil. Det handler idag om der overskuelige udtryk der forenkler siden, og som giver en struktureret navigation der er til at finde ud af, og automatisk linker bruger til de oplysninger de skal bruge.

Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>